Продукти цільового призначення на основі регіональної аквакультури для шкільного харчування

Галузь
за (КВЕД)

10.2

Характеристика

Напівфабрикати на основі регіональної аквакультури, ковбасні вироби м’ясо-рибні, пресерви, паштети, ковбаси паштетні, фортифіковані функціональними інгредієнтами на основі використання солодів злакових і бобових культур, збагачених комплексом мінеральних речовин і вітамінів

Новизна

Запропоновано функціонально збалансовані продукти на основі поєднання сировини рослинного, тваринного походження і рибної сировини, збагаченої функціональними інгредієнтами

Переваги

Виробництво продуктів здійснюється з використанням вітчизняної бази сировинних ресурсів, сучасних пакувальних матеріалів, що підвищують конкурентноспроможність та розширюють асортиментну лінійку

Перспективи використання

Розробки є перспективними для впровадження на підприємствах з виробництва напівфабрикатів, м’ясних і рибних консервів, в кулінарних цехах

Нормативна чи патентна документація

Наявні патенти на продукти, розроблено нормативну документацію

Інституція

Національний університет харчових технологій

Контактна особа

Пасічний Василь Миколайович

e-mail: [email protected]

тел.: +38 (067) 661 11 12, +38 (063) 057 25 11