Наукові інноваційні розробки

  1. Хліб “Білковий з гороховим ізолятом”

  2. Булочки здобні соєві

  3. Поліпшувачі комплексні хлібопекарські “Посох”

  4. Булочний виріб “Гречинка”

  5. Булочний виріб “Солодкий каприз”

  6. Хліб “Льонок”

  7. Хліб з пластівцями і висівками круп’яних культур

  8. Хліб “З морквяними вичавками”

  9. Морозиво молочне з натуральними поліфункціональними компонентами

  10. Пасти кисломолочні з прянощами

  11. Концентрати білково-ягідні (напівфібрикати для сиркових паст, мас та десертів)

  12. Продукти цільового призначення для шкільного харчування

  13. Продукти цільового призначення на основі регіональної аквакультури для шкільного харчування

  14. Снеки м’ясні, сирні, фруктові, овочеві

  15. Суміші цільові, композиційні та смакоароматичні

  16. Технології використання молочної сироватки для фортифікації продуктів харчування

  17. Хліб «Безглютеновий»

  18. Хліб «Древньокиївський»

  19. Альтернативні продукти на рослинній основі

  20. Крекер “Таємниця”

  21. Крекер “Лісовий подих”

  22. Крекер “Амарантове диво”

  23. Крекер “Амарантова магія”