Альтернативні продукти на рослинній основі

Галузь
за (КВЕД)

10.8

Характеристика

Вперше в Україні створено “рослинну” рибу та “рослинне” м’ясо

Новизна

Інноваційний рослинний мармуровий стейк майже не має аналогів у світі, які б випускалися на промисловій основі

Альтернативні рибні продукти у світі виготовляють декілька компаній, але за смаковими характеристиками вони поступаються розробленим продуктам, крім того зарубіжні аналоги є дуже дороговартісними

Переваги

Технологія світового рівня відповідає самому перспективному тренду харчової промисловості – рослинним альтернативам, масимальна наближеність до натуральних продуктів (м’ясного стейку та рибної котлети), значна економічна ефективність

Перспективи використання

Покращення раціону українських споживачів корисними рослинними продуктами та вихід на європейский ринок, де подібні продукти на піку популярності

Нормативна чи патентна документація

Розроблено технічні умови

Патент на стадії оформлення

Інституція

НУБіП України, ТОВ “Грін Го”

Контактна особа

Леонова Богдана Ігорівна

тел.: +38 (067) 249 71 62