News
2 August, 2024 | 09:08

Міжнародна виставка моди Kyiv Fashion 2024

31 липня 2024 року в Києві відбулась Міжнародна виставка моди Kyiv Fashion 2024, до якої долучилися підприємства Київщини, зокрема ТОВ «К.ТЕКС» (м.Ірпінь) – виробник нетканих матеріалів, ПрАТ «Трикотажна фабрика «Роза» (м.Бровари) –  виробник трикотажних  виробів та інші.

Щороку підприємства легкої промисловості збираються на свою професійну виставку для обміну досвідом, інноваціями, креативними ідеями у світі моди, пошуку партнерів, а  також для презентації своїх виробів потенційним покупцям.

Під час виставки  Kyiv Fashion 2024 представники Департаменту економіки Київської обласної державної адміністрації мали нагоду поспілкуватися з представниками ТОВ “К.ТЕКС”  В’ячеславом Войтко та Тетяною Пушкарьовою. ТОВ “К.Текс” є провідним виробником сучасних утеплювачів для одягу. Компанія пропонує широкий асортимент продукції, включаючи високоякісні утеплювачі EMBERTEX, TERMOLOFT, HOLLOWSOFT та Slimtex. Підприємство спеціалізується на виробництві сучасних матеріалів для курток, пальт, штанів та головних уборів з особливим акцентом на інновації та екологічні рішення.

Також “К.Текс”  представила свій новий проєкт “Re: inventex”, спрямований на створення екологічних текстильних рішень та переробку матеріалів.

Це була чудова можливість обговорити перспективи співпраці та нові проєкти для розвитку галузі легкої промисловості в нашому регіоні!