Розроблено нові види морозива з низьким вмістом жиру із застосуванням натуральної поліфункціональної рослинної сировини, що спроможна стабілізувати структуру, емульгувати жир, ароматизувати та забарвлювати продукт, надавати йому антиокисних та антибактеріальних властивостей
До складу низькокалорійного молочного морозива передбачено вносити зернові компоненти та плодово-овочеві наповнювачі, а у якості природних смако-ароматичних, барвних та збагачувальних компонентів застосовувати рослинні водні екстракти
Види морозива: «Сонечко» (містить пектинові речовини та β-каротин, виготовляють на основі овочевої сировини), «Колосок» (містить поліненасичені жирні кислоти, незамінні амінокислоти, харчові волокна, макро- та мікроелементи, виготовляють із застосуванням зернопродуктів), «Квіткове» (містить екстракти із суцвіть рослин, виготовляють за класичною технологічною схемою сорбета), «Яблучко» (заморожений молочно-яблучний десерт на основі пектиновмісної плодово-овочевої сировини), «Мюслі» (містить традиційні для приготування сніданків мюслі інгредієнти, біологічно повноцінні та збалансовані за вмістом поживних компонентів), “Молочно-овочеве” (виготовляють з овочевими пюре, що відрізняються підвищеним вмістом пектину та рослинних пігментів)