Новини
28 Серпня, 2024 | 12:08

Cтартувала реєстрація українських виробників у програмі «Національний кешбек»

28 серпня 2024 року відбулася селекторна нарада з обговорення питань програми «Національний кешбек» у рамках Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні» під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра України Юлії Свириденко та за участю заступниці Міністра економіки України Надії Бігун та Народного депутата України Дмитра Кисилевського.

Зазначено, що  така форма державної підтримки громадян є більш ефективною для економіки, ніж просто надання коштів, адже формує додатковий попит на українські товари. Це створює робочі місця в Україні та забезпечує податкові надходження. До 40% коштів, витрачених на українські товари, повертається податками в бюджет. Державна підтримка мотивує українців купувати товари локальних виробників.

До наради долучилися та обговорили нагальні питання впровадження Програми «Національний кешбек» представники підприємств Київщини. Програма розпочне свою роботу з 2 вересня 2024 року. Відповідне рішення було ухвалено на урядовому засіданні 20 серпня 2024 року.

Як виробникам доєднатися до програми «Національний кешбек»?

Детальніше за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1RpTBmxLYuzfkv5gCsW9YYmCVkIn12grG/view

 

Наступна