Новини
6 Січня, 2023 | 15:01

Відбулася зустріч з представниками бізнесу Київщини «Консолідуємо зусилля»

Перші дні нового 2023 року розпочинаємо з діалогу з бізнесом щодо майбутніх планів!

Адже наш бізнес не зламати і ми спільно продовжуємо працювати та планувати заради перемоги!

05 січня в Дія.Бізнес І Буча відбулася зустріч з представниками бізнесу Київщини «Консолідуємо зусилля» за участю заступника Міністра економіки України Олександра Грибана та заступника голови Київська обласна державна адміністрація Віталія Власюка.

Олександр Грибан розповів про конкретні інструменти підтримки та плани Мінекономіки на 2023 рік.

Завдання Уряду – задіяти всі можливі інструменти задля того, аби підтримати підприємців. Один із ключових інструментів у поточних умовах – це залучення кредитів для приватного сектору. Йдеться як про пряме кредитування, так і про покриття кредитних та воєнних ризиків, наголосив Олександр Грибан.

Директор Департамент економіки Київської ОДА Natali Moskalenko-Pohrebna розповіла про підсумки 2022 року та успішні кейси впровадження грантової підтримки в Київській області.

Про власні грантові програми для підтримки малого та середнього бізнесу розповіли представники організацій – міжнародних партнерів України: старший програмний радник UNDP Ukraine / ПРООН в Україні Мізухо Йокой, регіональний координатор проєктів у Київській області IOM Ukraine Міжнародної організації з міграції Роберт Момайні та заступниця керівника Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» Тетяна Гришенко.

Також до зустрічі долучились заступниця Бучанського міського голови Михайлини Скорик-Шкарівської, керівник ФДМУ у Київській області Вадим Курило, керівник Дія.Бізнес Буча Анна Страховська та Погорілий Олександр заступник начальника ГСЦ МВС.

Зараз в Україні кожен робить те, що вміє, захищає той фронт, в якому працює. І якщо механізм взаємодії налагоджено, то Перемога буде за нами.