Новини
14 Липня, 2023 | 14:07

Відбувся тренінг із написання проєктів для отримання грантів на тему: «Грантові можливості та фінансові інструменти підтримки підприємництва»

13 липня за сприяння Руслан Кравченко – голова Київської ОДА, Департамент економіки Київської ОДА у співпраці з бізнес-об’єднанням «Business Woman Club» та Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» організовано тренінг із написання проєктів для отримання грантів на тему: «Грантові можливості та фінансові інструменти підтримки підприємництва».

Тренінг став важливою подією для представниць бізнесу в регіоні та є результатом успішно проведеного бізнес-форуму «Жіноче лідерство в часи викликів. Київщина».

Начальник Київської військової обласної адміністрації зазначив: «Гранти є потужним інструментом для фінансової підтримки підприємців та розвитку бізнесу. Ми віримо в силу підприємництва та його внесок у розвиток нашого регіону.»

Своїми знаннями у написанні проєктів для отримання грантів й цінними порадами щодо успішного проходження грантових конкурсів поділилась керівниця напрямку міжнародної торгівлі та європейської інтеграції Програми Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Конкурентоспроможна економіка України» Анна Гладштейн.

Учасники мали можливість задавати свої запитання та отримати конкретні відповіді від експертів та отримали цінні знання та навички, які допоможуть їм здобути фінансову підтримку для реалізації своїх ідей та проєктів.

Наталія Погребна Natali Moskalenko-Pohrebna, директор департаменту економіки Київської обласної державної адміністрації, підкреслила, що лише спільними зусиллями та завдяки співпраці і таких потужних колаборацій, вдасться реалізувати не один бізнес проєкт в Київській області.

Такі зустрічі є потужним драйвером на шляху до економічного розвитку та відновлення Київщини і в наших амбітних планах продовжувати, запевнила Наталія Погребна.