Новини
1 Березня, 2024 | 08:03

За ініціативи Володимира Зеленського в Україні створено економічну платформу «Зроблено в Україні»

В Україні створено економічну платформу «Зроблено в Україні». За ініціативи Президента сформовано майданчик для постійного діалогу між підприємцями та державою.
В умовах повномасштабної війни це має бути постійна співпраця заради Перемоги та економічного розвитку країни.
Мета єдина – підтримати розвиток, виробництво та продаж українського. Під час презентації платформи за участі керівництва держави, урядовців, начальників ОВА, представників бізнесу почули про конкретні кроки, які будуть реалізовані.
На Київщині бізнес може навіть не сумніватися у нашій підтримці. Область – у пʼятірці регіонів-лідерів, привабливих для бізнесу. Продовжуємо створювати комфортні умови.
Торік в області зареєструвалося майже 14 тис. нових суб’єктів господарювання. Стимулюємо інвестиційну привабливість регіону та підтримуємо бізнес. Реалізуємо низку програм. Наприклад, спільно з Фондом розвитку підприємництва за програмою «Доступні кредити 5-7-9%» відшкодовуємо підприємцям відсотки. Вже 210 субʼєктів підприємницької діяльності Київщини отримали компенсацію кредитної ставки на загальну суму майже 12 млн.
Ще одне важливе питання – підтримка релокованих підприємств. Таких вже в області 77.
Ефективно реалізуємо програму «Власна справа», яка дозволяє надавати мікрогранти.
Підтримка українського бізнесу – це не лише про розвиток економіки, це і про створення нових робочих місць, щоб люди поверталися до України.
Дякую незламному українському бізнесу за те, що попри колосальні збитки, продовжує розвиватися та бути значною частиною незламної України.
Джерело : Руслан КРАВЧЕНКО  – ГОЛОВА КИЇВСЬКОЇ ОВА.