Новини
20 Вересня, 2021 | 07:09

Робочий візит Гейтманки Центральночеського краю Чеської республіки

17 – 19 вересня 2021 року на запрошення голови Київська обласна державна адміністрація Василя Володіна з робочим візитом Київську область відвідала Гейтманка Центральночеського краю Чеської республіки Петра Пецкова.

В ході зустрічі очільники регіонів обмінялися цінним досвідом роботи з інвесторами, розвитку фахової освіти, наукової підтримки підприємців, туристичної галузі.

Інвестиційні можливості Київської області презентувала Агенція регіонального розвитку Київської області.

Це дуже важливо, адже за кожним інвестпроєктом стоять нові робочі місця, впровадження інновацій і всебічний розвиток Київщини. Тож ми з командою прагнемо, щоб їх було реалізовано якомога більше. Сподіваємось на плідну співпрацю і з чеським бізнесом, наголосив Василь Володін

Директорка Департамент економіки та цифровізації Наталія Погребна обмінялася з Гейтманкою досвідом впровадження цифровізації в регіонах.

Команда Київської обласної державної адміністрації представила Чеській делегації і промисловий потенціал відвідавши провідні компанії області, зокрема, лідера ринку України з виробництва виробів з гуми ТОВ “Київгума”.

Також відвідали провідного постачальника логістичних послуг на міжнародному рівні FM Logistic Ukraine, яка має 50річний успішний досвід на ринку надання послуг.