Пасти кисломолочні з композиціями пряно-ароматичної сировини підвищеної харчової цінності та стабільною якістю
Перспективним у цьому напрямі є застосування композицій прянощів, які відрізняються високим вмістом біологічно активних речовин, сприяють засвоюванню їжі, а також активізують обмін речовин в організмі, мають певні бактерицидні та антиокислювальні властивості
Комбінування натуральної пряно-ароматичної сировини та її застосування у складі паст кисломолочних дозволить розширити асортимент кисломолочних продуктів з рослинними інгредієнтами та оригінальними смако-ароматичними властивостями, а також подовжити строки зберігання готової продукції
Наукова розробка передбачає залучення нових видів сировинних ресурсів: сої та продуктів її переробки, молочної сироватки, удосконалення існуючих та впровадження нових методів оброблення сировини