Продукти цільового призначення для шкільного харчування

Галузь
за (КВЕД)

10.1

Характеристика

Напівфабрикати м’ясні та м’ясомісткі кулінарні вироби на м’ясній основі, ковбаси паштетні та паштети м’ясні, фортифіковані функціональними інгредієнтами на основі солодів злакових і бобових культур, продуктів перероблення молока, збагачені мікронутрієнтами та вітамінами

Новизна

Застосовано інноваційні підходи з фортифікаційного збагачення рецептурних інгредієнтів м’ясних і м’ясомістких продуктів з використанням нанокомпозитів, а також забезпечено стабільність показників якості і безпечності харчової продукції шляхом використання “розумного пакування”

Переваги

Виробництво продуктів здійснюється з використанням вітчизняної бази сировинних ресурсів, сучасних пакувальних матеріалів, що підвищують конкурентноспроможність та розширюють асортиментну лінійку

Перспективи використання

Розробки є перспективними для впровадження на м’ясопереробних підприємствах, що виробляють цільову продукцію на основі м’яса птиці

Нормативна чи патентна документація

Наявні патенти на продукти, розроблено нормативну документацію

Інституція

Національний університет харчових технологій

Контактна особа

Пасічний Василь Миколайович

e-mail: [email protected]

тел.: +38 (067) 661 11 12, +38 (063) 057 25 11