Снеки м’ясні, сирні, фруктові, овочеві

Галузь
за (КВЕД)

10.8

Характеристика

Харчові конфентровані продукти споживчого призначення (м’ясні снеки, сирні снеки, яблучні та овочеві чіпси)

Новизна

Розроблено технології в’ялених і сушених харчових продуктів з використанням комбінованого типу сушіння, “активної упаковки” для зберігання

Переваги

Виробництво продуктів здійснюється з використанням вітчизняної бази сировинних ресурсів, ресурсозберігаючих технологій сушіння, сучасних пакувальних матеріалів, що підвищують конкурентноспроможність та розширюють асортиментну лінійку

Перспективи використання

Можливість тривалого зберігання та організації логістики при реалізації на внутрішньому та зовнішніх ринках

Нормативна чи патентна документація

Наявні патенти на продукти, розроблено нормативну документацію

Інституція

Національний університет харчових технологій

Контактна особа

Пасічний Василь Миколайович

e-mail: [email protected]

тел.: +38 (067) 661 11 12, +38 (063) 057 25 11