News
16 June, 2023 | 11:06

Запрошуємо на жіночий бізнес-форум

Реєстрацію на жіночий бізнес-форум “Жіноче лідерство в часи викликів. Київщина”, що об’єднає жінок-лідерок з різних сфер діяльності відкрито🌟📣

📅 Дата проведення: 21 червня
⏰ Час: початок о 9.30 год
🌍 Місце: Київ

Під час форуму ви зможете зустрітися та поспілкуватися з успішними підприємницями, які досягли вражаючих результатів у своїх сферах діяльності. Ви отримаєте можливість послухати натхненні історії успіху, дізнатися про ефективні бізнес-стратегії, грантові програми, соціальну відповідальність та отримати цінні поради від експерток.

Форум розпочинає серію заходів в різних областях України, які спрямовані на утвердження жіночого лідерства, а також представлення можливостей для розвитку жіночого підприємництва.

👉Участь у заході можлива за попередньої реєстрації та є безкоштовною. Реєстрація на форум доступна за посиланням http://surl.li/hzgao. Після успішної реєстрації ви отримаєте запрошення на форум та адресу місця проведення події.

Форум “Жіноче лідерство в часи викликів. Київщина” організовує the Kyiv Regional State Administration team with Business Woman Club за підтримки USAID Program named Competitive Economy of Ukraine.

Не пропустіть цю захоплюючу подію, яка змінить вашу кар’єру та відкриє неймовірні можливості для розвитку та досягнень.