Новини
16 Червня, 2023 | 11:06

Запрошуємо на жіночий бізнес-форум

Реєстрацію на жіночий бізнес-форум “Жіноче лідерство в часи викликів. Київщина”, що об’єднає жінок-лідерок з різних сфер діяльності відкрито🌟📣

📅 Дата проведення: 21 червня
⏰ Час: початок о 9.30 год
🌍 Місце: Київ

Під час форуму ви зможете зустрітися та поспілкуватися з успішними підприємницями, які досягли вражаючих результатів у своїх сферах діяльності. Ви отримаєте можливість послухати натхненні історії успіху, дізнатися про ефективні бізнес-стратегії, грантові програми, соціальну відповідальність та отримати цінні поради від експерток.

Форум розпочинає серію заходів в різних областях України, які спрямовані на утвердження жіночого лідерства, а також представлення можливостей для розвитку жіночого підприємництва.

👉Участь у заході можлива за попередньої реєстрації та є безкоштовною. Реєстрація на форум доступна за посиланням http://surl.li/hzgao. Після успішної реєстрації ви отримаєте запрошення на форум та адресу місця проведення події.

Форум “Жіноче лідерство в часи викликів. Київщина” організовує Київська обласна державна адміністрація спільно з Business Woman Club за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Не пропустіть цю захоплюючу подію, яка змінить вашу кар’єру та відкриє неймовірні можливості для розвитку та досягнень.