Новини
12 Травня, 2023 | 06:05

15 грантів із обсягом від $35 000 до $150000 для експортних альянсів

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголошує новий грант і виділить $1,5 млн на розвиток експортних альянсів.
Грантовими можливостями можуть скористатися підприємства, які прагнуть спільно просувати свою продукцію на міжнародних ринках. Ця ініціатива реалізується Програмою у співпраці з Міністерство економіки України у партнерстві з Офіс з розвитку підприємництва та експорту та національним проєктом Дія.Бізнес та покликана підвищити рівень інтернаціоналізації українського бізнесу, збільшити експорт товарів і послуг на міжнародних ринках.
Пріоритетними галузями для надання грантової підтримки є інформаційні технології, інжиніринг, виробництво, а також креативні індустрії та послуги.
Програма надасть можливість брати участь у торгових місіях та провідних міжнародних виставках, що дозволить налагодити контакти з потенційними партнерами, іноземними баєрами, а також промоцію українських товарів та послуг за кордоном».
  • Прийом заявок триватиме поетапно у два дедлайни: до 30 червня та до 30 вересня 2023 року
  • Детальна інформація щодо подачі заявки, необхідних документів та критеріїв відбору за посиланням: https://bit.ly/3Mh4pwV
  • Інструкції щодо заповнення грантової заявки: https://cutt.ly/r6zz8aO