Новини
28 Квітня, 2023 | 08:04

Підприємці з Київщини мають змогу презентувати свій потенціал!

4-7 червня 2023 українські меблевики під спільним прапором Furniture of Ukraine братимуть участь у виставці IMM Colonge.

Це одна з провідних виставок меблів та дизайну інтер’єру у світі, тому її відвідують професіонали та експерти з усього світу, такі як архітектори, дизайнери, виробники меблів, дистриб’ютори та роздрібні продавці.

Національний стенд українських меблів об’єднає на площі у 330 метрів більше 20 меблевиробників. До участі у роботі національного стенду запрошено виробники серійних меблів для кухні, спальні, дитячих кімнат, ванної, вітальні, а також виробники меблів під замовлення та індивідуальних інтер’єрних рішень.
Спільну експозицію на виставці IMM Colonge 2023 організовано командою Furniture of Ukraine Business Expo від Українська Асоціація Меблевиків.

Організація роботи національного стенду в Кьольні стала можливою завдяки активному спрянню та підтримці Раді експортерів та інвесторів та платформі Nazovni при МЗС України, ДП “Офіс розвитку підприємництва та експорту в Україні”, Посольства України в Німеччині. Партнерами та меценатами національного стенду є: Kronospan UA, Kleiberit Ukraine та Hafele.

З питань співпраці звертатись до організаторів https://www.imm.ukrainianfurniture.com/