Новини
31 Грудня, 2023 | 11:12

Дорогі друзі!

Вітаємо вас з наступаючим Новим Роком🎄!
Нехай 2024 рік буде для нас усіх періодом перемог та позитивних змін.
Прийміть найщиріші побажання від нашого колективу Департамент економіки Київської ОДА
Бажаємо процвітання нашому бізнесу, збільшення інвестицій, а інновації нехай допомагають зростати та розвиватися, створюючи нові робочі місця та піднімаючи рівень економіки.
Висловлюємо щиру вдячність працівникам ЦНАПів за надану вами допомогу та послуги. Нехай ваша професійна робота сприяє покращенню якості обслуговування громадян та забезпечує їхній комфорт.
А спеціальне слово вдячності працівникам економічних відділів Київщини та колегам з усієї країни. Ваша важлива робота спрямована на створення стійкого економічного фундаменту. Нехай ваші зусилля призведуть до процвітання наших міст і сіл, роблячи їх сильнішими та стабільнішими.
🙏🏻В цей час випробувань для нашої країни бажаємо усім нам сили і витримки у боротьбі за свою незалежність.
Разом ми будуємо економічно розвинену, сильну та непереможну країну. Нехай наш спільний шлях буде наповнений теплом, підтримкою та взаєморозумінням.
Бажаємо вам миру в кожному домі, добра, взаєморозуміння, успіхів у всіх починаннях, більше радості, крутих можливостей та проєктів, і звісно ж, найдовгоочікуванішої та найбажанішої перемоги!
З Новим Роком та Різдвом Христовим! Нехай вас обіймає веселість святкових днів, а майбутнє приносить лише щасливі моменти!
З найкращими побажаннями,
колектив Департаменту економіки Київської обласної державної адміністрації