Новини
22 Липня, 2021 | 07:07

EXPO 2020 у Дубай

Всесвітня виставка Dubai Expo 2021 – це платформа, яка об’єднає країни, світових лідерів і мільйони людей для здійснення позитивних змін та фестиваль, грандіозне шоу світових культур, інновацій, музики і мистецтва гастрономії.

В рамках цієї теми Expo 2021 Dubai послужить каталізатором, що об’єднує уми з усього світу і надихаючим учасників на мобілізацію зусиль для вирішення спільних проблем глобального масштабу в рамках наступних тем: мобільність, можливості і сталий розвиток.

Родзинкою кожної всесвітньої ярмарки є національні павільйони країн-учасниць, де експоненти нададуть можливість познайомитися з цікавими товарами з усього світу, поділяться своєю багатою спадщиною і укладуть міжнародні торговельні угоди. Виставка стане місцем зустрічі ідей і технологій, а також послужить платформою для економічного, соціального та екологічного розвитку.

За рішенням Уряду України від 14.02.2018 № 94 «Про участь України у Всесвітній виставці «Експо-2020» і українські інноваційні бізнеси зможуть представити свої продукти та послуги на Українському стенді виставки EXPO 2020 Ukraine Expo 2020

Виставка та заходи в Українському павільйоні будуть поділені на чотири підтеми:
⭐️смарт-життя
⭐️смарт-здоров’я
⭐️смарт-мислення
⭐️смарт-почуття

Представлення України на EXPO-2020 відбувається за ініціативи та підтримки Президента України, Верховна Рада УкраїниКабінет Міністрів УкраїниМіністерство економіки України , Ради експортерів та інвесторів при Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine та інших органів державної влади.

До організації виставки як організаційні та інформаційні партнери долучились Міністерство цифрової трансформації України та Дія.Бізнес

Період проведення виставки:
з 1 жовтня 2021 року до 31 березня 2022 року (6 місяців). Протягом 6 місяців будуть відбуватись тематичні заходи, програма подій наразі формується.

Місце проведення: м. Дубай, ОАЕ. Територія Експо-2020 займає площу 438 га, станцію наземного метро, торгові центри, логістичні об’єкти, Дубайський виставковий центр.  

Хто може взяти участь?
Всі бізнеси з інноваційними рішеннями, а також ті, що представляють напрями: IT, інновації, інвестиції, агро, медицина, виробництво, харчування та інші.

А саме:
– інноваційні українські бізнеси та підприємства
– бізнеси, що представляють інноваційні продукти, бізнес-підходи та послуги
– стартап-бізнеси та технологічні бізнеси
та інші.

Як бізнесу взяти участь?
Подати заявку, ознайомитись з умовами участі та критеріями відбору можна за посиланням: https://bit.ly/3yYXMFZ

Дедлайн подання заявок від компаній — потенційних учасників: 1 серпня 2021 року.

ℹ️Ознайомитись з концепціє Українського національного павільйону https://expo2020.gov.ua/expo-2020.html

Скористайтесь можливістю представити українську продукцію в інноваційному форматі для потенційної аудиторії у 25 млн відвідувачів зі 180 країн світу!