Новини
28 Вересня, 2021 | 12:09

Форум «Індустріальні парки 2025. Навіщо інвестувати у виробництва»

28 вересня, на території індустріального парку “Біла Церква”, відбувся форум у формі відкритого діалогу представників бізнесу та влади «Індустріальні парки 2025. Навіщо інвестувати у виробництва».

Захід пройшов за підтримки стратегічних партнерів: холдингу UFuture, Міністерства розвитку громад та територій України, Міністерства економіки України, Офісу реформ Кабінету міністрів України та Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики. Партнери заходу — Координатор проєктів ОБСЄ в Україні та CMD-Ukraine.

У форумі  взяли участь представники центральної та місцевої влади, міжнародні експерти, партнери та підприємці. Спікерами заходу виступили: Олексій Чернишов — міністр розвитку громад та територій України; Василь Хмельницький – засновник індустріального парку «Біла Церква»; Ірина Новікова – заступниця Міністра економіки України.

“Ми активно працюємо в цьому напрямку. Із 52 індустріальних парків України 10 знаходяться саме в нас. І це один із найкращих показників нашого економічного потенціалу. Але це не межа. Рухаємося далі, адже чим кращі умови ми створимо для бізнесу, тим вищим буде рівень життя у регіоні. Не просто прагнемо до цієї мети, а цілеспрямовано працюємо над тим, щоб так і було” – зазначив голова Київської ОДА Василь Володін.

До обговорення долучилися понад 150 учасників, серед яких представники держави, міжнародного та українського бізнесу, спікери з Польщі, США, Чехії та Китаю.