Новини
22 Червня, 2021 | 05:06

Форум інноваційних виробництв у м. Біла Церква

17 червня в місті Біла Церква на території Індустріального парку “Біла Церква” відбувся Форум інноваційних виробництв.

Метою форуму стало обговорення шляхів розвитку виробничих підприємств в Україні шляхом доступу до екосистеми індустріальних парків, акселераторів, інвестиційних та партнерських програм.

До заходу долучився Віце-прем’єр-міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський, який розповів про нещодавно зроблено конкретні кроки щодо створення ефективних промислових індустріальних парків

В рамках дискусій учасники Форуму обговорили індустрію виробничих підприємств в Україні з точки зору українського та міжнародного інвестора, перспективи розвитку підприємництва та критерії відбору бізнесу для інвестування.

Спікери панелі “Індустріальні парки як драйвери економічного росту” розповіли про ключові особливості функціонування індустріальних парків в Україні та їх можливості для зростання національної економіки. Індустріальний парк “Біла Церква” Dragon Capital

Для Київської обласної державної адміністрації одним із пріоритетних завдань було і залишається підвищення інвестиційної привабливості регіону. Тому команда Київська обласна державна адміністрація під головуванням очільника Василь Володін постійно проводить прозору роботу з інвесторами.

І вже з початку 2021 року в області було зареєстровано три нові індустріальні парки.

Також своїм досвідом та новаторськими рішеннями поділилися засновники та власники сталого бізнесу, розповіли про важливість розробки стратегії розвитку та запоруку успіху компанії – командну роботу.

За дорученням голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна у форумі взяли участь представники Департамент економіки та цифровізації на чолі з директором департаменту Наталією Погребною.

Під час Форуму на території індустріального парку “Біла Церква” працювала експозона українських виробників, де були представлені нові продукти та розробки підприємств із різних галузей і секторів вітчизняної промисловості.