Новини
18 Червня, 2021 | 12:06

Продовження роботи дискусійних майданчиків Всеукраїнського форуму “Україна 30”

Національна економічна стратегія до 2030 року — це 20 векторів із конкретними ініціативами, які дозволять забезпечити економічне зростання держави та підвищення добробуту українців, зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Цього тижня продовжувались дискусійні майданчики Всеукраїнський Форум Україна 30, ініційованого Президентом України Володимир Зеленський.

За дорученням голови Київська обласна державна адміністрація Василь Володін до участі в заходах долучилась директорка Департамент економіки та цифровізації Наталія Погребна.

В рамках форуму, 14 червня був представлений план реалізації Національної економічної стратегії до 2030 року.

Говорили про вагомі кроки в напрямку інвестиційної привабливості України, зокрема введення податкових стимулів для інвестиційних проектів зі значними інвестиціями та створений Національний фонд інвестицій, який займатиметься реалізацією масштабних інвестиційних та соціально значущих проектів.

Про можливості забезпечити високі темпи економічного зростання розповів перший віцепрем’єр-міністр – міністр економіки України Олексій Любченко.

Були представлені досягнення ДК Укроборонпром, проблеми модернізації українських заводів, також говорили про приватизацію як один з шляхів відновлення промислового розвитку України.

 

Детальніше на https://ukraine30.com/