Новини
22 Липня, 2021 | 07:07

Відбувся форум «Де і як шукати інвестиції громадам»

14 липня 2021 року в онлайн форматі відбувся форум «Де і як шукати інвестиції громадам». Співорганізаторами заходу виступили: МАОМС «Асоціація інвестиційно-привабливих громад» та Польсько-Українська Господарча Палата.

У Форумі взяли участь 452 учасника. Серед учасників – представники державних підприємств та установ, громад, бізнесу, народні депутати, експерти, асоціації місцевого самоврядування, міжнародні організації, муніципалітети Республіки Польща, Лодзька економічна стрефа та Національне агентство з питань енергозбереження Республіки Польща (KAPE).

За дорученням голови Київська обласна державна адміністрація Василь Володін у заході взяла участь директорка Департамент економіки та цифровізації Наталія Погребна, де розповіла про інвестиційний потенціал Київщини та інструменти для залучення інвестицій в громади.

Під завершення Форуму були підписані Меморандуми з Асоціацією малих міст України та Асоціацією “Енергоефективні міста України”.

Загалом, захід тривав майже п’ять годин і всі спікери Форуму були єдині в думці, що у громад, наразі, є багато можливостей та інструментів для залучення інвестицій, залишається наполегливо працювати, адже успішні громади – це успішна Україна.