-
Хліб “Білковий з гороховим ізолятом”
-
Булочки здобні соєві
-
Поліпшувачі комплексні хлібопекарські “Посох”
-
Булочний виріб “Гречинка”
-
Булочний виріб “Солодкий каприз”
-
Хліб “Льонок”
-
Хліб з пластівцями і висівками круп’яних культур
-
Хліб “З морквяними вичавками”
-
Морозиво молочне з натуральними поліфункціональними компонентами
-
Пасти кисломолочні з прянощами
-
Концентрати білково-ягідні (напівфібрикати для сиркових паст, мас та десертів)
-
Продукти цільового призначення для шкільного харчування
-
Продукти цільового призначення на основі регіональної аквакультури для шкільного харчування
-
Снеки м’ясні, сирні, фруктові, овочеві
-
Суміші цільові, композиційні та смакоароматичні
-
Технології використання молочної сироватки для фортифікації продуктів харчування
-
Хліб «Безглютеновий»
-
Хліб «Древньокиївський»
-
Альтернативні продукти на рослинній основі
-
Крекер “Таємниця”
-
Крекер “Лісовий подих”
-
Крекер “Амарантове диво”
-
Крекер “Амарантова магія”