Суміші цільові, композиційні та смакоароматичні

Галузь
за (КВЕД)

10.8

Характеристика

Композиційні фортифікаційні суміші, функціонально-технологічні суміші для м’ясних, молочних, рибних продуктів, хліба, хлібобулочних виробів

Новизна

Розроблено композиційні суміші із заданими на наноструктурному рівні комплексами функціональних характеристик відповідно до цільового призначення

Переваги

Висока функціональна технологічність

Можливість використання в сухому вигляді та у вигляді функціональних рідин

Перспективи використання

Розробки є перспективними для впровадження на підприємствах харчової промисловості при виробництві цільових продуктів харчування

Нормативна чи патентна документація

Наявні патенти на продукти, розроблено нормативну документацію

Інституція

Національний університет харчових технологій

Контактна особа

Пасічний Василь Миколайович

e-mail: [email protected]

тел.: +38 (067) 661 11 12, +38 (063) 057 25 11