Новини
23 Червня, 2023 | 06:06

Відбувся перший жіночий бізнес форум «Жіноче лідерство в часи викликів. Київщина»

21 червня відбувся перший жіночий бізнес форум на Київщині «Жіноче лідерство в часи викликів. Київщина», який зібрав впливових спікерок та експерток для обговорення ролі жінок у відновленні економіки країни.

Організаторами форуму були Київська обласна державна адміністрація спільно з «Business Woman Club» за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

У своїх вітальних словах начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко – голова Київської ОДА та керівниця напрямку міжнародної торгівлі та європейської інтеграції Програми Агентства США з міжнародного розвитку USAID “Конкурентоспроможна економіка України” Анна Гладштейн висловили підтримку та визнання важливого внеску жінок у розвиток економіки країни.

Перший сектор форуму був присвячений обговоренню ролі жінок у відновленні економіки. Модератором цього сектору була президентка міжнародного клубу «Business Woman Club» та радниця Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Аня Крисюк.

Серед спікерів були: Надзвичайний і Повноважний Посол Хорватії в Україні Аніца Джамич; Перша заступниця Міністра закордонних справ України Еміне Джапарова, заступниця Міністра економіки України Надія Бігун, Народна депутатка України Анна Пуртова та Тетяна Семенова заступниця голови Київської обласної ради.

Після першого сектору форуму відбулося урочисте вручення Подяк від начальника Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка підприємницям Київської області за їх важливий внесок у відновлення регіону.

З моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну наші бізнес-леді досягли неймовірного та невпинно працюють, наближаючи нашу спільну перемогу! Вдячний кожній за незламність, мужність та щоденну кропітку роботу! Разом переможемо та відновимо Київщину й Україну! – звернувся під час нагородження Руслан Кравченко.

Другий сектор форуму був присвячений грантовим можливостям та фінансовим інструментам підтримки підприємництва. Модератором виступила директорка ТОВ «Центр підтримки експорту КТПП» Ірина Зеленіна.

Серед спікерів: Анна Гладштейн, керівниця напрямку міжнародної торгівлі та європейської інтеграції Програми Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Конкурентоспроможна економіка України»; Юлія Жуланова директорка Департаменту мікро, малого та середнього бізнесу АТ «Ощадбанк»; Ганна Страховська керівниця «Дія.Бізнес.Буча»; Ірина Джус, директорка «ІК Soul Partners» та Олена Шуст, ректорка Білоцерківського національного аграрного університету.

Третій сектор форуму розглядав тему “Соціальна відповідальність українського бізнесу в контексті відбудови”. Модератором була директорка Департамент економіки Київської ОДАNatali Moskalenko-Pohrebna.

Серед спікерів були Ганна Крисюк, президентка «Business Woman Club», голова Міжнародного штабу допомоги українцям; Олена Тараненко, директорка ТОВ «ЧАНТА МАУНТ»; Тетяна Абрамова, власниця та засновниця ТОВ «РІТО»; Марія Грішина, операційна директорка БФ «Пацієнти України»; Діна Лисакова, менеджерка з корпоративної соціальної відповідальності ПрАТ «МХП»; Юлія Бігун, власниця ТМ «Ohra Home».

«Бути жінкою-лідером – це постійно доводити, що тобі під силу все і навіть більше. Це бути прикладом для наслідування, бути впевненою, незалежною та безстрашною.

Сьогодні українські жінки – це голос свободи та незалежності. Вони не бояться ризикувати та кидати виклик суспільству, стояти пліч-о-пліч з чоловіками на передовій, активно волонтерити, відкривати власну справу навіть в умовах воєнного часу, народжувати та виховувати дітей, коли ворог руйнує наші домівки.

Форум вкотре показав , що українські жінки-лідерки – це супер жінки, які у воєнний час взяли відповідальність, досягли неймовірного і власним прикладом надихнули і продовжують надихати багатьох», підсумувала Наталія Погребна.

Форум «Жіноче лідерство в часи викликів. Київщина» став важливою платформою для обміну думками, досвідом та ідеями з метою підтримки та розвитку жіночого лідерства в економічній сфері.

Окрема подяка партнерам за допомогу МХП Фонд “МХП-Громаді” Асканія-Флора Київхліб Агенція регіонального розвитку Київської області Софтліст Lyba.com.ua інтернет-магазин

Фотозвіт за посиланням https://bit.ly/3JvKl8f