Новини
10 Листопада, 2021 | 13:11

Перші випускники бізнес школи Київщини Dream&Do

За підтримки голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна цього року в Київській області була започаткована перша бізнес школа Київщини!

Як зазначив Василь Володін «Ми ініціювали створення першої бізнес-школи в області цього року. Наша мета була навчити жителів регіону, які вже мають власну справу або лише думають про неї, ключовим аспектам підприємництва. Переконаний, що це сприятиме покращенню бізнес-клімату в нашому регіоні, а наші люди отримають хороший базовий старт для реалізації власних проєктів».

2 місяці навчання пройшли швидко і 06 листопада мали за честь вітати наших перших випускників.

Впродовж навчання студенти освоїли як працювати з людьми, будувати команду, як приймати рішення по партнерству, як правильно та вигідно зареєструвати свій бізнес, як створити особистий бренд, підвищили фінансову грамотність та ще багато дієвих бізнес інструментів й порад від експертів.

Та перед тим як отримати відзнаки про закінчення навчання, студентами були презентовані свої бізнес-ідеї!

На презентації були присутні експерти — люди, які досягли успіху і вже реалізували свою мрію та бізнес консультанти, які поділилися своїм досвідом та експертизою з тими, хто тільки починає шлях підприємця.

Директорка Департаменту економіки та цифровізації Київської облдержадміністрації Наталія Погребна привітала випускників та побажала, щоб знання які вони отримали допомогли Мрію масштабувати в Бізнес, адже перший крок до Дії вже зроблений.

«Нинішній божевільно швидкий темп нашого з вами життя диктує нові правила для кожного. Важливо не загубитися в цьому ритмі, а впевнено йти вперед до власних амбітних цілей.
Я впевнена, що сьогоднішні докладені зусилля вже завтра подарують нам нових успішних підприємців Київщини.», наголосила Наталія Погребна.

Дякуємо всім учасникам та консультантам за віддачу, адже всі презентації були цікаві і варті уваги.

Як це було дивіться за посиланням👉🏻https://youtu.be/FV_3qEk7pBY