Новини
22 Липня, 2021 | 07:07

Комфортне життя мешканців Київщини, розвиток регіону – головні пріоритети роботи Київської ОДА

Голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін разом із своїми заступниками Дмитром Назаренком та Тетяною Щербак провели зустріч із з Головою правління Німецько-Української промислово-торговельної палати AHK Ukraine Александером Маркусом і його заступником Сергієм Лісниченко.

Під час зустрічі обговорили варіанти співробітництва, локації на яких зможе працювати німецький інвестор.

Голова адміністрації, зокрема зазначив: “Позиція Української держави, як і наша на обласному рівні, полягає у всебічній підтримці прозорого та відкритого ведення бізнесу. З нашого боку обладміністрація і Агенція регіонального розвитку Київської області готові надати інвесторам аналітичну та інформаційну підтримку, допомогти з підбором земельних ділянок та об’єктів нерухомості для інвестпроєктів, проведенням переговорів, налагодженням комунікації з місцевою владою, тощо.”

Німеччина одна з основних країн-інвесторів.

Й одним з яскравих прикладів є сучасний завод ТОВ «Костал Україна» в м. Переяслав Київської області з виробництва автомобільної електроніки для таких відомих автомобільних компаній як FORD, VW, Daimler, BMW, Renault, Skoda, Seat.

Компанія входить до складу KOSTAL GROUP, яка є світовим лідером у виробництві мехатронних виробів для автомобільної промисловості