Новини
21 Липня, 2021 | 13:07

Проведено круглий стіл в галузі легкої промисловості

В стінах провідного підприємства не тільки Київщини, а й України в цілому, ТОВ “Київгума” під головування першого заступника голови Київської облдержадміністрації Дмитра Назаренка був проведений круглий стіл, 04 липня, де зібралися представники галузі легкої промисловості задля промислового діалогу з визначення пріоритетів розвитку галузі.

Промисловий діалог підприємств галузі з представниками влади започаткований Укрлегпром – Українська Асоціація підприємств легкої промисловості з метою обговорення нагальних проблем з представниками органів влади, шляхів їх вирішення та визначення векторів для подальшої співпраці.

Дмитро Назаренко зазначив, що одним з основних завдань Київської облдержадміністрації є розвиток промислового комплексу регіону та сприяння формуванню кращого середовища для діяльності бізнесу.

Команда Київська обласна державна адміністрація на чолі з головою Василь Володін постійно сприяє реалізації на території Київщини вагомих інвестиційних проєктів, залучаючи вітчизняних та іноземних інвесторів.

Підтримка та реалізація важливих соціальних проєктів, які здатні допомогти мешканцям області реалізувати свій потенціал, знайти гідне робоче місце, і тим самим забезпечити кваліфікованими кадрами підприємства регіону має вагоме значення в діяльності облдержадміністрації, зауважив перший заступник голови.

Президент – голова правління Асоціації «Укрлегпром» Тетяна Ізовіт презентувала досягнення та можливості галузі легкої промисловості.

Під час круглого столу обговорили важливі для розвитку галузі питання, зокрема, соціальну й кадрову проблему. Керівники підприємств поділилися свої досвідом та пропозиціями з вирішення проблем галузі.

Також, в рамках заходу, представниками ВБФ «Горєніє» був презентовий канадський проєкт SEW Ukraine, мета якого розширення можливостей жінок для працевлаштування та підприємництва у легкій промисловості.

Адже, серед зайнятих в легкій промисловості домінують жінки і це близько 75%.

Наостанок, керівник ТОВ “Київгума”, продемонстрував учасникам виробництво та поділився досвідом адаптації до нових викликів в період пандемії.

Захід організовано за сприяння голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна Департамент економіки та цифровізації спільно з Українською Асоціацією підприємств легкої промисловості