Новини
1 Грудня, 2021 | 07:12

Запрошуємо представниць чарівної статі до участі у конкурсі підприємців

2014 року 19 листопада було започатковано міжнародну ініціативу на підтримку та розширення прав і можливостей жінок-підприємців у всьому світі.  У рамках даної ініціативи проводиться щорічний конкурс Франко-українською промисловою торговою палатою “Створено жінками 2022”. Цього року старт конкурсу “Створено жінками 2022” оголошено 25 листопада.

За словами Бертрана Барр’є, президента Франко-української торгової палати, мета конкурсу — показати жінкам, які лише починають свій шлях у бізнесі, що є організації й компанії, які готові підтримувати їх на цьому шляху.

Олександра Балясна, переможниця “Створено жінками” 2021 розповіла:
“Особливо важливим і цінним під час участі в конкурсі для мене було дізнаватись про інших підприємиць, які настільки горять, настільки заряджені, що це надихало мене кожного разу. Я розуміла, що кожна з цих жінок зробила неймовірні досягнення і достойна премії. Для мене конкурс — надзвичайна можливість будувати спільноту, показувати, що жінка дійсно може все! І коли ми об’єднуємось і підтримуємо одна одну, ми стаємо сильніші.”

Прийом заявок триватиме до 30 січня 2022 року. Після закінчення прийому заявок журі проведе первинний відбір і вибере 10 фіналісток. У березні їх запросять на інтерв’ю з журі.

Переможниця буде визначена на церемонії нагородження 21 квітня.  Перше місце — 100 000 гривень, поїздка в Париж, членство у Франко-українській торговій палаті та супровід компаніями-партнерами (протягом 1 року).
Друге місце (і це ще одне чудове нововведення)— ще одна поїздка в Париж! Але це не єдині можливості для учасниць. Минулого року були вручені дві спеціальних відзнаки, цього року їх може бути більше.

Для участі у конкурсі необхідно:

  • Бути жінкою – підприємицею і засновницею компанії
  •  Заповнити анкету на сайті womanccifu.com
  • Надати пакет документів:
    🔹 Презентацію себе і свого проєкту: досвід роботи, основні досягнення, план розвитку і бізнес-план
    🔹 Відео про компанію і проєкт
    🔹 Офіційний реєстраційний документ

Більш детальна інформація і форма заявки — на сайті https://womanccifu.com/